Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Kontakt

  • proGSM Radosław Pasek
    ul. Kazimierza Wielkiego 1
    58-100 Świdnica
    NIP: 884-209-94-57
  • E-mail:sklep@olivita.pl
  • Telefon74 853 00 00
    508 241 313
  • Fax74 853 00 00
  • Gadu Gadu2468351
  • Godziny działania sklepupn. - pt. 10.00 - 19.00, w soboty 10.00 - 14.00

Informacje

Bestsellery

Hity sklepowe

Systemy płatności

  • tpay.com

Chmura tagów

» » Olej arachidowy 250 ml tłoczony na zimno nieoczyszczony
   Olej arachidowy 250 ml tłoczony na zimno nieoczyszczony

Olej arachidowy 250 ml tłoczony na zimno nieoczyszczony

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 18,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 18,00 zł
Kurier (pobranie) - 18,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 19,50 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 20 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Otrzymywany jest z orzechów arachidowych. W postaci tłoczonej na zimno jest przejrzystym, żółtym olejem o intensywnym, orzechowym smaku i zapachu.
Jego delikatna orzechowa nuta oraz słodkawy posmak czynią z niego idealny dodatek do sałatek, surówek, sosów, gotowanych jarzyn, deserów owocowych, lodowych, śmietankowych czy czekoladowych. Nadaje się doskonale do polewania ryżu z owocami, budyniu, naleśników, racuchów, ciast drożdżowych czy keksów. Można go używać do wszelkiego rodzaju potraw na zimno.

UWAGA! Może wytrącić się naturalny osad. Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Skład

Zawiera 74 – 85 % ilość NNKT oraz fitosterole, witaminę E, magnez, potas, miedź i kwas foliowy. Zawiera naturalny antyutleniacz – resweratrol. Poprzez mieszaninę w proporcjach 1:2 z innym olejem roślinnym można zredukować jego „ciężkość”.

Zastosowanie

Zastosowanie na zimno: do sosów, sałatek, surówek i innych dań. Zastosowanie w kosmetyce: jako czysty olejek do ciała lub do masażu, jako dodatek do kosmetyków, olejków do kąpieli. Mimo iż jest olejem półschnącym polecany jest (ze względu na swoje właściwości) bardzo suchej skórze, skłonnej do łuszczenia się, a także przy egzemie.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.

Napisz recenzję
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl